Услови коришћења

Власник интернет сајта на основним доменима domen.rs и домен.срб и бројним другим помоћним доменима је Фондација "Регистар националног интернет домена Србије" (у даљем тексту: РНИДС). Коришћењем овог интернет сајта пристајете на услове и правила који следе.

Уредништво сајта улаже максималне напоре да објављени подаци буду тачни и ажурни, али не може да преузме одговорност за евентуалне непрецизности или нетачности. РНИДС не гарантује за тачност или потпуност свих података, јер је доста информација пренето из спољних извора, тако да корисници сајта користе садржај сајта на сопствену одговорност. РНИДС може да изврши промене на овом сајту у било ком тренутку, без претходног обавештења.

Ауторска права над овим сајтом и у вези садржаја овог сајта су заштићена под условима лиценце Creative Commons Ауторство 3.0 Србија. То у принципу значи да можете слободно да преузимате текстове са овог сајта за едукативне и информативне потребе, али уз обавезно навођење извора.

Сви текстови и илустрације на сајту су само информативног карактера и не могу бити предмет било какве обавезе власника сајта према посетиоцима сајта. Материјали објављени на овом сајту дати су "такви какви јесу", без било каквих гаранција.

Можете да направите линкове ка овом сајту са других сајтова, али тако да ти линкови и сајтови:

  • не смеју на погрешан начин да представљају однос са РНИДС-ом,
  • не користе знак и логотип РНИДС-а и друге визуелне стандарде РНИДС-а без дозволе,
  • не садрже нешто што би се могло протумачити као неукусан, увредљив или контроверзан садржај.

Овај интернет сајт садржи и линкове ка другим сајтовима, али РНИДС ни на који начин није одговоран за садржај и тачност информација на тим сајтовима.

© 2014. РНИДС

Ажурирано маја 2014.