Uslovi korišćenja

Vlasnik internet sajta na osnovnim domenima domen.rs i domen.срб i brojnim drugim pomoćnim domenima je Fondacija "Registar nacionalnog internet domena Srbije" (u daljem tekstu: RNIDS). Korišćenjem ovog internet sajta pristajete na uslove i pravila koji slede.

Uredništvo sajta ulaže maksimalne napore da objavljeni podaci budu tačni i ažurni, ali ne može da preuzme odgovornost za eventualne nepreciznosti ili netačnosti. RNIDS ne garantuje za tačnost ili potpunost svih podataka, jer je dosta informacija preneto iz spoljnih izvora, tako da korisnici sajta koriste sadržaj sajta na sopstvenu odgovornost. RNIDS može da izvrši promene na ovom sajtu u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja.

Autorska prava nad ovim sajtom i u vezi sadržaja ovog sajta su zaštićena pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo 3.0 Srbija. To u principu znači da možete slobodno da preuzimate tekstove sa ovog sajta za edukativne i informativne potrebe, ali uz obavezno navođenje izvora.

Svi tekstovi i ilustracije na sajtu su samo informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika sajta prema posetiocima sajta. Materijali objavljeni na ovom sajtu dati su "takvi kakvi jesu", bez bilo kakvih garancija.

Možete da napravite linkove ka ovom sajtu sa drugih sajtova, ali tako da ti linkovi i sajtovi:

  • ne smeju na pogrešan način da predstavljaju odnos sa RNIDS-om,
  • ne koriste znak i logotip RNIDS-a i druge vizuelne standarde RNIDS-a bez dozvole,
  • ne sadrže nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzan sadržaj.

Ovaj internet sajt sadrži i linkove ka drugim sajtovima, ali RNIDS ni na koji način nije odgovoran za sadržaj i tačnost informacija na tim sajtovima.

© 2014. RNIDS

Ažurirano maja 2014.