Услови коришћења

FacebookLinkedinEmail

Интернет сајт на адреси domen.rs / домен.срб власништво је Фондације "Регистар националног интернет домена Србије" (у даљем тексту: РНИДС). Коришћењем овог интернет сајта пристајете на услове и правила који следе.

РНИДС улаже максималне напоре да објављени садржаји буду тачни и ажурни, али не преузима одговорност за евентуалне грешке. РНИДС не гарантује за тачност или потпуност података, тако да корисници сајта његов садржај користе на сопствену одговорност. Сви текстови и илустрације на сајту су само информативног карактера и не могу бити предмет било какве обавезе власника сајта према посетиоцима сајта.

Садржај овог сајта заштићен је ауторским правом, због чега без писане сагласности РНИДС-а није допуштено никакво умножавање, дистрибуирање, прерада, нити било који облик јавног саопштавања садржаја сајта или дела садржаја сајта. Корисници сајта садржај могу користити искључиво у личне и некомерцијалне сврхе. Цитирање садржаја са овог сајта дозвољено је у складу са законом. Ради прибављања писане сагласности потребно је послати поруку, са свим релевантним информацијама, путем контакт формулара или на адресу @email.

Дозвољено је да се направе везе ка овом сајту са других сајтова или налога на друштвеним мрежама и сличним сервисима, али тако да те везе и сајтови:

  • не смеју на погрешан начин да представљају однос са РНИДС-ом,
  • не користе знак и логотип РНИДС-а и друге ознаке по визуелним стандардима РНИДС-а без дозволе,
  • не садрже нешто што би се могло протумачити као неукусан, увредљив или контроверзан садржај.

Овај интернет сајт садржи линкове ка великом броју других сајтова у Србији и иностранству, али РНИДС ни на који начин није одговоран за садржај и тачност информација на тим сајтовима.

РНИДС може да изврши промене на овом сајту у било ком тренутку, без претходног обавештења.

Ажурирано: април 2020.

FacebookLinkedinEmail