pitajte.rs вебинар: Како да искористите Јутјуб за промоцију свог бизниса

FacebookLinkedinEmail
27.06.2022.
pitajte.rs vebinar Aleksandar Ašković
Јутјуб је постао важан и неизоставни део пословања и промовисања производа и услуга, било да имате мали или велики бизнис. О томе како мали привредници могу извући максимум из ове платформе говори Александар Ашковић у вебинару који можете погледати 06. јула.

Александар Ашковић је дугогодишњи SЕО експерт за Јутјуб а његов главни фокус су компаније и предузећа. Управо то ће и бити тема овог вебинара - како да мале и средње компаније наступе на Јутјубу и како да се на прави начин представе, не само својим корисницима већ и потенцијалним купцима.
Главни фокус његовог излагања биће везан за Јутјуб SЕО, али ће се поред тога бавити и питањем какву врсту садржаја компаније треба да пласирају на свом Јутјуб каналу.

Александар Ашковић је рођен 1972. године у класичној српској породици, па је зато рано решио да побегне у свет научне фантастике где је могао да буде шта год пожели. Када је убацио први жетон у аркаду у луна парку, заљубио се у видео-игре. Та љубав на први поглед траје и дан данас. Аутор је неколико успешних телевизијских емисија („Game-Over”, „Курсор”), писао је за све релевантне ИТ часописе у Србији, а својим највећим успехом сматра што је још увек дете у души. Сада се бави Јутјубом из разоноде (стримује, ради рецензије игара и хардвера) и професионално (Јутјуб SЕО, саветовање око садржаја). Од 2016. године помаже компнијама и појединцима да на прави начин искористе Јутјуб платформу кроз комбинацију квалитетног садржаја и кроз имплементацију SЕО принципа.

Вебинар можете пратити 06. јула од 20 часова на Јутјуб каналу РНИДС-а.

Сва питања и недоумице везано за ову тему можете написати у коментарима, Александар ће са задовољством одговорити на њих. 

Наредних месеци очекују нас нови вебинари, а ви предложите предаваче и припремите питања. Погледајте и друге pitajte.rs вебинаре. 

Пратите наше садржаје на domen.rs као и објаве на друштвеним мрежама да бисте сазнали теме предстојећих вебинара. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

 

FacebookLinkedinEmail