pitajte.rs вебинар: Како да покренете подкаст?

FacebookLinkedinEmail
09.09.2021.

Подкаст је формат који постаје све популарнији и све више добија на значају, не само у свету, већ и на нашим просторима. Публика подкаста у Србији расте, као што су све бројнији и подкасти који се баве разноликим темама – екологијом, образовањем, технологијом, спортом, предузетништвом, поп културом, здрављем итд. Подкасте покрећу појединци из љубави према теми којој је подкаст посвећен, али и бизниси, па данас у Србији, своје подкасте имају и медији, велике корпорације, али и мале фирме.

О томе зашто подкаст може бити идеалан алат за промоцију и развој пословања током другог по реду pitajte.rs вебинара, 1. октобра од 20 часова, говориће Иван Минић, домаћин једног од најслушанијих и најутицајнијих подкаста на нашим просторима - pojačalo.rs.

Иван Минић, оснивач Burek.com, највеће интернет заједнице на просторима бивше Југославије, већ више од две деценије успешно гради оно што данас називамо српски интернет. Радио је за клијенте из више од 25 земаља, на свим континентима, осим Антарктику. Пише за бројне портале, творац је пројеката MojaFirma.rs и MojaPijaca.rs, а од 2017. године предаје на Факултету за медије и комуникације. За себе каже да се данас примарно бави консалтингом у области развоја пословања и маркетинга. Један од најгледанијих подкаста на нашим просторима, Pojacalo.rs, покренуо је 2019. године, за који је до сада снимио више од 130 епизода.

Иван ће говорити о основама подкастинга, и покриће теме које се тичу ауторског, техничког и маркетиншког аспекта овог феномена. У наставку вебинара одговараће на ваша питања.

Питајте Ивана све што желите знати о покретању подкаста, раду на подкасту и позитивним ефектима по пословање које можете очекивати од подкаста на овом линку.

Вебинар пратите на нашем YouTube каналу:

О pitajte.rs вебинарима

Организујемо их са циљем да понудимо одговоре на бројна питања о пословању на интернету. Зато сваког првог петка у месецу од 20 часова можете да пратите вебинаре на којима ће изабрани стручњаци говорити о различитим изазовима које онлајн бизнис доноси, али и одговарати на конкретна питања из области за коју су стручни а која постављате ви! Из месеца у месец бићете у прилици да пратите предавања на одабране теме које, такође, можете да предложите.

Пратите наше садржаје на domen.rs и објаве на друштвеним мрежама да бисте сазнали теме предстојећих вебинара, поставили питања предавачима или предложили теме/предаваче. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

FacebookLinkedinEmail