pitajte.rs вебинар: Како до више продаје на онлајн продавници?

FacebookLinkedinEmail
27.05.2022.
Онлајн продаја узима све више маха, како глобално, тако и у нашој земљи. Есенцијално питање које се свакодневно поставља је: како до више продаје на онлајн продавници?

Одговор на њега као и савете за успешно онлајн пословање чућете од Иване Петровић, Google Ads експерта на вебинару који ће се одржати 1. јуна у 19h, а који можете да пратите на Јутјуб каналу РНИДС-а. Поред наведеног, Ивана ће причати о кључним индикаторима пословања, као и о „бустерима“ продаје који су лако примењиви у готово свакој продавници. Уколико послујете минимално годину дана, правите промет и улажете у више од једног канала продаје, можете се номиновати за преглед сајта током вебинара и добити конкретне савете за побољшање пословања.

Поставите питање Ивани и номинујте свој сајт/страницу за преглед и коментар на линку.

Ивана Петровић је водећи Google Ads стручњак, не само у региону, већ и глобално. Годишње располаже са више милиона долара за Google оглашавање. Прве кампање за оглашавање направила 2008. године, а данас је скалирање онлине продавница кроз плаћено оглашавање њена главна активност. Фокусирана је на тестирање, креирање експеримената, тумачење података и унапређење процеса. Током времена, Google Ads кампање донеле су клијентима и партнерима 75+ милиона долара у промету.

Пратите на Јутјуб каналу РНИДС-а:

Наредних месеци очекују нас нови вебинари, а ви предложите предаваче и припремите питања. Погледајте и друге pitajte.rs вебинаре. 

Пратите наше садржаје на domen.rs, објаве на друштвеним мрежама и Јутјуб канал РНИДС-а да бисте сазнали теме предстојећих вебинара. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

FacebookLinkedinEmail