pitajte.rs вебинар: Како заштитити своје информационе системе и податке

FacebookLinkedinEmail
30.09.2022.
pitajte.rs вебинар: Како заштитити своје информационе системе и податке
Октобарско издање pitajte.rs вебинара биће премијерно приказано 05. октобра у 20 часова. Октобар је месец у коjeм говоримо о безбедности на интернету и зато је тема овог вебинара ''Како заштитити своје информационе системе и податке'' 
Предавач је Жарко Кецић, руководилац ИКТ сектора у Регистру националног интернет домена Србије.

Ако пратимо наслове у медијима можемо доћи до закључка да су мете напада само велике и богате компаније. У пракси је све другачије – мета напада су сви, а посебно они који немају ни минимални ниво заштите својих информационих система и података. 
Иако многа мала и средња предузећа немају буџете и обучене кадрове за заштиту својих пословних система и података на њима, то не значи да не треба да предузму кораке у циљу повећања безбедности. Не постоји изговор ни разлог да не водите рачуна о заштити својих података и предузмете све што је у вашој моћи да осигурате да до напада не дође или бар смањите шансу да се деси.
Више о неопходним корацима ка безбеднијем пословању чућете у pitajte.rs вебинару од експерта у овој области, Жарка Кецића.

Жарко Кецић је руководилац Сектора за ИКТ услуге у Регистру националног интернет домена Србије и одговоран је за стабилан и безбедан рад система који омогућавају  непрекидну доступност националних домена.

Пре него што се придружио РНИДС-у, Жарко је више од две деценије радио на развојним, консултатнтским и научним пројектима широм света.

Вебинар можете пратити 05. октобра од 20 часова на Јутјуб каналу РНИДС-а.

Позивамо вас да у коментарима поставите питања која вас интересују везано за ову тему а Жарко ће се потрудити да на њих одговори током трајања вебинара.

Наредних месеци очекују нас нови вебинари, а ви предложите предаваче и припремите питања. Погледајте и друге pitajte.rs вебинаре. 

Пратите наше садржаје на domen.rs као и објаве на друштвеним мрежама да бисте сазнали теме предстојећих вебинара. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

FacebookLinkedinEmail