pitajte.rs вебинар: Како продавати онлајн током најактивније (празничне) продајне сезоне

FacebookLinkedinEmail
19.10.2021.

Празници су време даривања, а даривање подразумева набавку поклона. Али није само набавка поклона разлог зашто је крај календарске године „ударна сезона“ за трговце. У том периоду купци очекују значајна снижења, распродаје, повољности и често штеде новац да би обавили куповине баш тада. С друге стране, трговци се труде да и у виртуелне и у физичке продавнице уведу што више купаца. Док они спремају попусте и кампање, купци чекају да провере ко има бољу понуду.

Ако тек почињете са трговином на интернету или тражите савете како да унапредите продају и продајне кампање које доводе купце у вашу е-продавницу, ово је вебинар за вас.

Пратите трећи у низу pitajte.rs вебинара 5. новембра од 20 часова, а предавач Иван Танасковић понудиће бројне савете и одговорити на ваша питања о е-трговини.

Током вебинара очекујте одговоре на следећа питања:

  • Како искористити „помаму“ празничне куповине ако продајете преко интернета?
  • Како конципирати понуду, погодности и попусте које нудите?
  • Како припремити сајт – које активности предузети (да ли је мењати структуру насловне стране, како креирати добре одредишне (landing) странице и сл)?
  • Како промовисати своју понуду и привући купце у тренутку кад и конкуренција има празничне кампање?
  • Како дати додатну вредности купцу (савети и трикови за испоруку, рад са курирским службама итд) и придобити га за „непразничне“ куповине?

Своја питања предавачу поставите на овом линку.

Иван Танасковић је е-commerce  менаџер са више од 10 година искуства у интернет продаји на домаћем и иностраном тржишту. Досадашњу каријеру градио је у секторима за интернет продају e-commerce стартaпа и телекомуникационих компанија. Вредно бизнис искуство стекао је водећи једну од највећих интернет retail продавница код нас. Знање допуњује интернационалним искуством у гемблинг индустрији, где је радио за 12 тржишта на три континента. Тренутно обавља функцију Руководиоца сектора интернет продаје у компанији Планета Спорт (www.planetasport.rs).

У априлу 2018. године је покренуо први e-commerce магазин на Балкану (www.e-commerce.co.rs), на коме је до сада објавио више од 120 ауторских текстова на тему интернет продаје. Од 2019. године је члан Управног одбора eCommerce Асоцијације Србије.

Вебинар пратите на нашем YouTube каналу:

О pitajte.rs вебинарима

Организујемо их са циљем да понудимо одговоре на бројна питања о пословању на интернету. Зато сваког првог петка у месецу од 20 часова можете да пратите вебинаре на којима ће изабрани стручњаци говорити о различитим изазовима које онлајн бизнис доноси, али и одговарати на конкретна питања из области за коју су стручни а која постављате ви! Из месеца у месец бићете у прилици да пратите предавања на одабране теме које, такође, можете да предложите.

Пратите наше садржаје на domen.rs и објаве на друштвеним мрежама да бисте сазнали теме предстојећих вебинара, поставили питања предавачима или предложили теме/предаваче. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

FacebookLinkedinEmail