pitajte.rs вебинар: Лични бренд

FacebookLinkedinEmail
17.05.2024.
pitajte.rs вебинар: Лични бренд

У среду, 1. маја у 20 часова премијерно је приказано мајско издање pitajte.rs вебинара, а овог пута бавили смо се личним брендом.
О овој теми је говорила Тања Васојевић, предузетница и власница @ Taaaa Agency.

Лични бренд је изузетно важан алат за изградњу успешне каријере и остваривање професионалних циљева, јер омогућава да се особа и бизнис истакну, да се изгради поверење и привуку праве прилике.

Он је важан у данашњем пословном свету и потребно га је разликовати од самопромоције. Такође, Тања је представила кључне елементе личног бренда и кораке које треба предузети како би се он изградио као снажан, аутентичан и доследан.

Тања Васојевић је током своје каријере успешно реализовала бројне пројекте - у корпоративном свету на различитим позицијама и као директор комуникација једне од највећих приватних компанија у Адриа регији, потом у агенцијском свету, али и у грађанским иницијативама. Учесник и кокреатор бројних конференција, а кажу да је и истакнут говорник и модератор, предавач из области комуникација, маркетинга и (личног) бренд(инг)а, председник и члан различитих стручних жирија, активан креатор садржаја на мрежи LinkedIn. Један је од оснивача и члан награђиваног Удружења за промоцију туристичких потенцијала Србије – Путујућа петорка, које је на друштвеним мрежама, још од 2016. године, познато под именом TrippinSrbija. Ово удружење заслужно је за већу видљивост и побољшање туристичке слике Србије на друштвеним мрежама. Данас предузетница, и консултант из области комуникација и брендинга.

Jош пуно корисних савета релевантних за ваше пословање можете погледати на снимку вебинара:

 

FacebookLinkedinEmail