pitajte.rs вебинар: Подаци у маркетингу: шта, зашто и како?

FacebookLinkedinEmail
16.11.2021.

Концепт употребе података у маркетингу је вероватно један од најчешће помињаних. Али, шта то у ствари значи? Који су то подаци који се користе у различитим маркетиншким дисциплинама и каква је њихова улога у планирању активности?

Лазар Џамић, бренд и креативни стратег с дугогодишњим искуством, говориће о девет корпи података које чине 'пејзаж' маркетинг података у сваком развијеном маркетинг систему. Пратите pitajte.rs вебинар 3. децембра од 20 часова и сазнајте како употреба података може помоћи развоју вашег пословања.

Лазар је и један од најпознатијих бренд и маркетинг едукатора у региону, са више од 20 година стратешког маркетиншког искуства на једном од најконкурентнијих тржишта на свету.  Један од најтраженијих домаћих тренера за дигиталну маркетинг трансформацију, и сарађује са неким од највећих домаћих и регионалних клијената као што су Теленор, Меркатор, Адидас, Ерсте Банка и други. Лазар је бивши Head of Brand Planning у Гугловом креативном ‘think tanku’ ZOO у Лондону, где је основао тим за бренд стратегију и увео у индустрију, по први пут у свету, нову функцију Creative Data Scientist. Пре Гугла, Лазар је држао функције директора за стратегију у неколико лондонских креативних агенција и био је један од првих дигиталних стратега у Британији. Радио је на кампањама и програмима за неке од британских омиљенијих брендова, као што су Tesco, John Lewis, Waitrose, Virgin Holidays, Nando’s итд.

Предавач је на катедри за Дигитални маркетинг на Факултету за медије и комуникације у Београду (ФМК), на Business School Lausanne (BSL) и на Економском факултету у Љубљани. Бивши је члан Креативног савета српске премијерке, у ком је помагао у различитим аспектима развоја српских креативних сектора, као и бивши консултант за креативне индустрије Европске банке за обнову и развој (EBRD). Предавач је на маркетинг модулу регионалне PwC Mini MBA академије, бивши новинар, сарадник Гардијана и хит аутор у Србији. Чест је предавач и говорник на домаћим и светским конференцијама на тему дигиталног маркетинга и бренд приповедања.

Питања Лазару Џамићу о томе шта од података, зашто и како да користите у маркетингу поставите путем овог линка.

Вебинар пратите на нашем YouTube каналу.

О pitajte.rs вебинарима

Организујемо их са циљем да понудимо одговоре на бројна питања о пословању на интернету. Зато сваког првог петка у месецу од 20 часова можете да пратите вебинаре на којима ће изабрани стручњаци говорити о различитим изазовима које онлајн бизнис доноси, али и одговарати на конкретна питања из области за коју су стручни, а која постављате ви! Из месеца у месец бићете у прилици да пратите предавања на одабране теме које, такође, можете да предложите.

Пратите наше садржаје на domen.rs и објаве на друштвеним мрежама да бисте сазнали теме предстојећих вебинара, поставили питања предавачима или предложили теме/предаваче. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

FacebookLinkedinEmail