pitajte.rs вебинар: Приватни инвестициони фондови и е-комерц фирме

FacebookLinkedinEmail
02.11.2022.

У среду, 02. новембра у pitajte.rs вебинару говорили смо о приватним инвестиционим фондовима као и начину на који они функционишу. Фокус је био на теми екстерног развоја путем спајања и аквизиција са посебним освртом на фирме у е-комерц сегменту и са примерима у којима је успостављена успешна сарадња између фирме и инвестиционог фонда.

Предавач је био Лазар Вујаклија, менаџер у одељењу задуженог за спајања и аквизиције предузећа унутар фирме BDO Business Advisory Services.

Вујаклија је такође и Партнер у приватном инвестиционом фонду Western Balkans Private Equity, који је још увек у процесу формирања. Највећу пажњу додељује малим и средњим предузећима, како са аспекта финансијског саветовања, тако и оперативног. 

 

 Нека од питања на која смо добили одговор у овом издању вебинара су:

  • Да ли приватни инвестициони фондови могу играти улогу у развоју е-комерц фирми, и како?
  • Како може да изгледа развој фирме путем аквизиције или налажење партнера?

 

Уколико нисте погледали премијеру вебинара, снимак можете погледати овде:

 

Наредних месеци очекују нас нови вебинари, а ви предложите предаваче и припремите питања. Погледајте и друге pitajte.rs вебинаре

Пратите наше садржаје на domen.rs, објаве на друштвеним мрежама и Јутјуб канал РНИДС-а да бисте сазнали теме предстојећих вебинара. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

FacebookLinkedinEmail