pitajte.rs вебинар: Примери добрих текстова на интернету

FacebookLinkedinEmail
28.07.2022.
pitajte.rs vebinar Djuro Radosavovic
Да бисте добили повратну реакцију од ваше циљне групе, неопходно је да је добро познајете и да јој се обратите одређеним језиком, односно текстом. Какви текстови на интернету су атрактивни у 2022. години, како их пронаћи али и написати чућете од писца Ђура Радосавовића у среду, 03. августа у вебинару који спремамо за вас.

Ђуро Радосавовић ради као сениор копирајтер у адвертисинг агенцији New Moment.
Рођен је у Подгорици, живи у Београду. Објавио је два романа, “Будва, багра и блуд“ и ”Црногорски роман“. Добио је награду Француског културног центра за кратки филм, приказан у Кану 2008. године. Колумну “Космос испод сача“ пише за Вијести. Текстове објављује у Културном додатку Политике, као и на ОКО порталу РТС-а.

Тема предстојећег вебинара је ''Примери добрих текстова на интернету'' а Ђуро ће причати о томе како најбоље пласирати жељену информацију кроз текст, шта је пожељно а шта неопростиво, шта је продуктивно а шта контрапродуктивно, како текст обојити гласом а све ово ћете видети на издвојеним примерима.

Вебинар можете пратити 03. августа од 20 часова на Јутјуб каналу РНИДС-а.

Сва питања и недоумице везано за ову тему можете написати у коментарима, а Ђуро ће са задовољством одговорити на њих. 

Наредних месеци очекују нас нови вебинари, а ви предложите предаваче и припремите питања. Погледајте и друге pitajte.rs вебинаре. 

Пратите наше садржаје на domen.rs као и објаве на друштвеним мрежама да бисте сазнали теме предстојећих вебинара. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

FacebookLinkedinEmail