pitajte.rs вебинар: Шта људи гуглају: анализа претрага и профитабилне нише

FacebookLinkedinEmail
31.05.2023.
pitajte.rs вебинар: Шта људи гуглају: анализа претрага и профитабилне нише
Јунско издање pitajte.rs вебинара биће премијерно приказано у среду, 07. јуна у 20 часова. У овом вебинару говоримо о томе шта људи највише гуглају, уз анализу претрага и профитабилне нише.
Предавач је Милош Петровић, дигитални креатор, предузетник и предавач.

На овом вебинару ћете сазнати који су то алати путем којих можете истражити реалну тражњу и претраге кључних речи на Гуглу. Користићемо три методе и алате који дају јасну слику о претрагама у самој тржишној ниши али и конкуренцији која ту постоји. 

Циљ овог истраживања је да на крају можете одабрати нишу у којој не постоји велика конкуренција, а постоји добра тражња.

У овом издању вебинара Милош ће нам дати одговоре на следећа питања:

1. Која се фраза на Гуглу колико тражи? 

2. Како анализирати конкурентност кључне речи? 

3. Како од постојећег садржаја пронаћи нове кључне речи које ће имати смисла?

Милош Петровић је дигитални предузетник од 2008. године, предавач и учесник на више иностраних конференција о дигиталном маркетингу. Власник је више сајтова, од којих је најпознатији туристички портал wellness-spa.rs. Дигитални креатор и блогер о путовањима. Google Ads и SEO експерт и ензутијаста. 

Вебинар можете пратити 07. јуна од 20 часова на Јутјуб каналу РНИДС-а.

Позивамо вас да у коментарима поставите питања која вас интересују везано за ову тему а Милош ће се потрудити да на њих одговори током трајања вебинара.

Наредних месеци очекују нас нови вебинари, а ви предложите предаваче и припремите питања. Погледајте и друге pitajte.rs вебинаре. 

Пратите наше садржаје на domen.rs као и објаве на друштвеним мрежама да бисте сазнали теме предстојећих вебинара. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

FacebookLinkedinEmail