pitajte.rs вебинар: 10 корака до новог сајта

FacebookLinkedinEmail
04.04.2022.

Ако и даље постоји простор за недоумицу зашто је свакој фирми без обзира на величину и област у којој послује потребан сајт, овај вебинар ће развејати недоумице и објаснити 10 кључних корака на путу ка новом сајту фирме. Пратите вебинар уживо 4. марта од 20 часова на Јутјуб каналу РНИДС-а, а у међувремену поставите питања предавачу Петру Кордићу, стручњаку за Вордпрес.

Петар ће током свог предавања најпре образложити зашто у доба друштвених мрежа и различитих, наизглед бесплатних сервиса, бизнис ипак мора да има сајт да би успешно пословао и онлајн и офлајн.

Циљ вебинара је да људима који разматрају да направе сајт или покрену нови објасни кораке на том путу који ће им помоћи да лакше и брже дођу до сопствене веб-локације.

Само неке од теза на којима ће бити речи на вебинару су:

  • Зашто је важно имати свој сајт
  • Како регистровати домен и изабрати хостинг услугу
  • Шта је и како функционише Вордпрес, најпопуларнија платформа за брзу и ефикасну израду сајтова
  • Какве врсте сајтова постоје и какав изабрати најбољу опцију за свој бизнис
  • Да ли кодирати сајт од нуле или купити Вордпрес тему – шта су предности и мане једне и друге опције
  • Може ли неко без предзнања да сам направи сајт
  • Ако се израда сајта поверава професионалцима, кога и како изабрати
  • Како формулисати захтев према агенцији или професионалцу који прави сајт
  • Како управљати сајтом и уносити садржај
  • Зашто израђен сајт који бележи посете на интернету није крај – шта треба знати о одржавању и безбедности сајтова

Какве недоумице имате о сајтовима и Вордпрес-у? Поставите питање предавачу на овом линку!

Петар Кордић је оснивач и предавач у Live školi WordPress-a, маркетар у позадини, стручњак за WordPress сајтове на првој линији, годинама се бавио „сајтовском вирусологијом“ и отклањањем проблема у којима су се предузећа нашла услед чињенице да им је сајт хакован. Своја искуства преноси полазницима школе коју је основао, а за сајтове које прави тврди да су предмети, рекло би се да за њих не важи сила гравитације - не падају.

Пратите вебинар на Јутјуб каналу РНИДС-а:

О pitajte.rs вебинарима

Организујемо их са циљем да понудимо одговоре на бројна питања о пословању на интернету. Сваког првог петка у месецу од 20 часова можете да пратите вебинаре на којима ће изабрани стручњаци говорити о различитим изазовима које онлајн бизнис доноси, али и одговарати на конкретна питања из области за коју су стручни, а која постављате ви!

Поставите питања и предложите предаваче за предстојеће pitajte.rs вебинаре.

Пратите наше садржаје на domen.rs, објаве на друштвеним мрежама и Јутјуб канал РНИДС-а да бисте сазнали теме предстојећих вебинара. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

FacebookLinkedinEmail