pitajte.rs вебинар: Crowdinvesting

FacebookLinkedinEmail
24.02.2023.
pitajte.rs вебинар: Crowdinvesting
Март започињемо новим издањем pitajte.rs вебинара који смо посветили Crowdinvesting-у. Гост је Лука Пејовић, финансијски саветник у BDO Ventures d.o.o. – Ventu.rs.

Инвестиције и финансије су предмет Лукиних интересовања још од факултета. Од рада у финансијском сектору енергетских компанија у Немачкој, САД и Шпанији, преко финансијског контролинга у бродоградњи у Норвешкој, до улоге финансијског консултанта за M&A у Србији, његове активности увек су фокусиране на финансијске процесе.

Кроз рад на српском тржишту, имао је прилику да се упозна са проблемима домаће привреде, посебно малих предузећа и стартапа, проузрокованих мањком алтернативних извора капитала.

Тако се родила идеја да се младим компанијама понуди иновативна финансијска услуга и на тај начин реши, или барем ублажи, њихов проблем са финансирањем. Као резултат ових стремљења, настала је прва српска crowdinvesting платформа Ventu.rs.

Теме о којима ће Лука говорити у мартовском издању вебинара су:

  • Crowdinvesting
  • Финансијска анализа
  • Куповина и спајање предузећа
  • Финансирање малих и средњих предузећа
  • Инвестирање

Уколико вам је ова тема занимњива и корисна, погледајте 1. марта у 20 часова премијерно издање pitajte.rs вебинара на Јутјуб каналу РНИДС-а.

Позивамо вас да у коментарима поставите питања везано за ову тему, а Лука ће се потрудити да на њих одговори током трајања вебинара.

Наредних месеци очекују нас нови вебинари, а ви предложите предаваче и припремите питања. Погледајте и друге pitajte.rs вебинаре. 

Пратите наше садржаје на domen.rs као и објаве на друштвеним мрежама да бисте били у току са свим корисним и занимљивим садржајима које објављујемо, као и да бисте сазнали теме предстојећих вебинара. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

FacebookLinkedinEmail