pitajte.rs vebinar: Важност праћења сезоналности и продајних датума

FacebookLinkedinEmail
29.11.2022.
pitajte.rs vebinar: Важност праћења сезоналности и продајних датума
Наредни pitajte.rs вебинар биће премијерно приказан у среду, 07. децембра у 20 часова а тема којом се овог пута бавимо је онлајн куповина, важност праћења сезоналности и продајних датума.
Гост је Иван Танасковић, специјалиста за е-трговину.

Иван Танасковић је специјалиста у области е-трговине са 15 година искуства у интернет продаји на домаћем и иностраном тржишту. Досадашњу каријеру је градио кроз e-commerce стартaп компаније и телекомуникације, увек радећи у сектору за интернет продају. Вредно бизнис искуство је стекао водећи једну од највећих интернет retail продавница код нас. У априлу 2018. године је покренуо први e-commerce магазин на Балкану (www.e-commerce.co.rs), на коме је до сада објавио преко 150 ауторских текстова на тему интернет продаје. 
Од 2019. године је члан Управног одбора eCommerce Асоцијације Србије.

Поред стандардних продајних сезона, односно сезона које се понављају, свака година нам доноси нешто ново. Било да су то нове културне манифестације или спортска дешавања, увек постоји нешто додатно што може бити од користи за продају. Зато је сезоналност важна и из тог разлога управо о њој говоримо у овом издању вебинара. Са вама делимо неколико савета како да унапредите продају прилагођавањем сезонама:
 

  • Креирајте (годишњи) план акција
  • Унапредите доставу
  • Издвојите ТОП производе
  • Учествујте у сезонским снижењима
  • Користите ландинг стране

Више о овоме погледајте у pitajte.rs вебинару који можете пратити 07. децембра од 20 часова на Јутјуб каналу РНИДС-а.

Позивамо вас да у коментарима поставите питања која вас интересују везано за ову тему а Иван ће се потрудити да на њих одговори током трајања вебинара.

Наредних месеци очекују нас нови вебинари, а ви предложите предаваче и припремите питања. Погледајте и друге pitajte.rs вебинаре. 

Пратите наше садржаје на domen.rs као и објаве на друштвеним мрежама да бисте сазнали теме предстојећих вебинара. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

FacebookLinkedinEmail