pitajte.rs vebinar: Blokada u odlučivanju i porodično upravljanje (family governance)

FacebookLinkedinEmail
31.08.2022.
pitajte.rs Blokada u odlučivanju i porodično upravljanje (family governance)
Naredni pitajte.rs vebinar biće premijerno prikazan 07. septembra u 20 časova a tema kojom se bavimo ovog puta je ''Blokada u odlučivanju i porodično upravljanje (family governance)'' 
Gost je Milovan Zvijer, advokat i ekspert upravo u ovoj oblasti.

Bilo da je u pitanju malo preduzeće ili velika kompanija, kada dođe do prenosa poslovanja bitno je znati šta sve zahteva sam proces i važno je ispoštovati sve procedure. U suprotnom, biznis transfer može biti loš a ponekad i koban po opstanak i budućnost firme u kojoj se vrši prenos. 

Milovan Zvijer je advokat i partner u Four Legal. Specijalizovan je za pružanje pravnog savetovanja u M&A transakcijama (tj. postupcima kupovine i prodaje kompanija, raznih vrsta reorganizacije i restrukturiranja i statusnih promena) i drugim postupcima prenosa poslovanja, sa posebnim akcentom i iskustvom u postupcima tranzicije u vlasništvu i upravljanju u porodičnim kompanijama.
Pored navedenog, Milovan takođe pruža pravno savetovanje u složenim pitanjima kompanijskog i ugovornog prava, kao i savetovanje o radnopravnim pitanjima domaćim i međunarodnim klijentima tj. zavisnim društvima globalnih kompanija koje posluju u regionu.
Milovan je završio zvaničnu obuku za medijatora i konsultanta u okviru ASEE Centra za razvoj porodičnih kompanija.

Vebinar možete pratiti 07. septembra od 20 časova na Jutjub kanalu RNIDS-a.

Pozivamo vas da u komentarima postavite pitanja koja vas interesuju vezano za ovu temu a Milovan će se potruditi da na njih odgovori tokom trajanja vebinara.

Narednih meseci očekuju nas novi vebinari, a vi predložite predavače i pripremite pitanja. Pogledajte i druge pitajte.rs vebinare. 

Pratite naše sadržaje na domen.rs kao i objave na društvenim mrežama da biste saznali teme predstojećih vebinara. Ili se prijavite na naš njuzleter Domenske vesti i sve navedene i brojne druge informacije stizaće jednom mesečno u vaš inboks.

FacebookLinkedinEmail