pitajte.rs vebinar: Kako da iskoristite Jutjub za promociju svog biznisa

FacebookLinkedinEmail
27.06.2022.
pitajte.rs vebinar Aleksandar Ašković
Jutjub je postao važan i neizostavni deo poslovanja i promovisanja proizvoda i usluga, bilo da imate mali ili veliki biznis. O tome kako mali privrednici mogu izvući maksimum iz ove platforme govori Aleksandar Ašković u vebinaru koji možete pogledati 06. jula.

Aleksandar Ašković je dugogodišnji SEO ekspert za Jutjub a njegov glavni fokus su kompanije i preduzeća. Upravo to će i biti tema ovog vebinara - kako da male i srednje kompanije nastupe na Jutjubu i kako da se na pravi način predstave, ne samo svojim korisnicima već i potencijalnim kupcima.
Glavni fokus njegovog izlaganja biće vezan za Jutjub SEO, ali će se pored toga baviti i pitanjem kakvu vrstu sadržaja kompanije treba da plasiraju na svom Jutjub kanalu.

Aleksandar Ašković je rođen 1972. godine u klasičnoj srpskoj porodici, pa je zato rano rešio da pobegne u svet naučne fantastike gde je mogao da bude šta god poželi. Kada je ubacio prvi žeton u arkadu u luna parku, zaljubio se u video-igre. Ta ljubav na prvi pogled traje i dan danas. Autor je nekoliko uspešnih televizijskih emisija („Game-Over”, „Kursor”), pisao je za sve relevantne IT časopise u Srbiji, a svojim najvećim uspehom smatra što je još uvek dete u duši. Sada se bavi Jutjubom iz razonode (strimuje, radi recenzije igara i hardvera) i profesionalno (Jutjub SEO, savetovanje oko sadržaja). Od 2016. godine pomaže kompnijama i pojedincima da na pravi način iskoriste Jutjub platformu kroz kombinaciju kvalitetnog sadržaja i kroz implementaciju SEO principa.

Vebinar možete pratiti 06. jula od 20 časova na Jutjub kanalu RNIDS-a.

Sva pitanja i nedoumice vezano za ovu temu možete napisati u komentarima, Aleksandar će sa zadovoljstvom odgovoriti na njih. 

Narednih meseci očekuju nas novi vebinari, a vi predložite predavače i pripremite pitanja. Pogledajte i druge pitajte.rs vebinare. 

Pratite naše sadržaje na domen.rs kao i objave na društvenim mrežama da biste saznali teme predstojećih vebinara. Ili se prijavite na naš njuzleter Domenske vesti i sve navedene i brojne druge informacije stizaće jednom mesečno u vaš inboks.

 

FacebookLinkedinEmail