pitajte.rs vebinar: Kako da pokrenete podkast?

FacebookLinkedinEmail
09.09.2021.

Podkast je format koji postaje sve popularniji i sve više dobija na značaju, ne samo u svetu, već i na našim prostorima. Publika podkasta u Srbiji raste, kao što su sve brojniji i podkasti koji se bave raznolikim temama – ekologijom, obrazovanjem, tehnologijom, sportom, preduzetništvom, pop kulturom, zdravljem itd. Podkaste pokreću pojedinci iz ljubavi prema temi kojoj je podkast posvećen, ali i biznisi, pa danas u Srbiji, svoje podkaste imaju i mediji, velike korporacije, ali i male firme.

O tome zašto podkast može biti idealan alat za promociju i razvoj poslovanja tokom drugog po redu pitajte.rs vebinara, 1. oktobra od 20 časova, govoriće Ivan Minić, domaćin jednog od najslušanijih i najuticajnijih podkasta na našim prostorima - pojačalo.rs.

Ivan Minić, osnivač Burek.com, najveće internet zajednice na prostorima bivše Jugoslavije, već više od dve decenije uspešno gradi ono što danas nazivamo srpski internet. Radio je za klijente iz više od 25 zemalja, na svim kontinentima, osim Antarktiku. Piše za brojne portale, tvorac je projekata MojaFirma.rs i MojaPijaca.rs, a od 2017. godine predaje na Fakultetu za medije i komunikacije. Za sebe kaže da se danas primarno bavi konsaltingom u oblasti razvoja poslovanja i marketinga. Jedan od najgledanijih podkasta na našim prostorima, Pojacalo.rs, pokrenuo je 2019. godine, za koji je do sada snimio više od 130 epizoda.

Ivan će govoriti o osnovama podkastinga, i pokriće teme koje se tiču autorskog, tehničkog i marketinškog aspekta ovog fenomena. U nastavku vebinara odgovaraće na vaša pitanja.

Pitajte Ivana sve što želite znati o pokretanju podkasta, radu na podkastu i pozitivnim efektima po poslovanje koje možete očekivati od podkasta na ovom linku.

Vebinar pratite na našem YouTube kanalu:

O pitajte.rs vebinarima

Organizujemo ih sa ciljem da ponudimo odgovore na brojna pitanja o poslovanju na internetu. Zato svakog prvog petka u mesecu od 20 časova možete da pratite vebinare na kojima će izabrani stručnjaci govoriti o različitim izazovima koje onlajn biznis donosi, ali i odgovarati na konkretna pitanja iz oblasti za koju su stručni a koja postavljate vi! Iz meseca u mesec bićete u prilici da pratite predavanja na odabrane teme koje, takođe, možete da predložite.

Pratite naše sadržaje na domen.rs i objave na društvenim mrežama da biste saznali teme predstojećih vebinara, postavili pitanja predavačima ili predložili teme/predavače. Ili se prijavite na naš njuzleter Domenske vesti i sve navedene i brojne druge informacije stizaće jednom mesečno u vaš inboks.

FacebookLinkedinEmail