pitajte.rs vebinar: Kako do više prodaje na onlajn prodavnici?

FacebookLinkedinEmail
27.05.2022.
Onlajn prodaja uzima sve više maha, kako globalno, tako i u našoj zemlji. Esencijalno pitanje koje se svakodnevno postavlja je: kako do više prodaje na onlajn prodavnici?

Odgovor na njega kao i savete za uspešno onlajn poslovanje čućete od Ivane Petrović, Google Ads eksperta na vebinaru koji će se održati 1. juna u 19h, a koji možete da pratite na Jutjub kanalu RNIDS-a. Pored navedenog, Ivana će pričati o ključnim indikatorima poslovanja, kao i o „busterima“ prodaje koji su lako primenjivi u gotovo svakoj prodavnici. Ukoliko poslujete minimalno godinu dana, pravite promet i ulažete u više od jednog kanala prodaje, možete se nominovati za pregled sajta tokom vebinara i dobiti konkretne savete za poboljšanje poslovanja.

Postavite pitanje Ivani i nominujte svoj sajt/stranicu za pregled i komentar na linku.

Ivana Petrović je vodeći Google Ads stručnjak, ne samo u regionu, već i globalno. Godišnje raspolaže sa više miliona dolara za Google oglašavanje. Prve kampanje za oglašavanje napravila 2008. godine, a danas je skaliranje online prodavnica kroz plaćeno oglašavanje njena glavna aktivnost. Fokusirana je na testiranje, kreiranje eksperimenata, tumačenje podataka i unapređenje procesa. Tokom vremena, Google Ads kampanje donele su klijentima i partnerima 75+ miliona dolara u prometu.

Pratite na Jutjub kanalu RNIDS-a:

Narednih meseci očekuju nas novi vebinari, a vi predložite predavače i pripremite pitanja. Pogledajte i druge pitajte.rs vebinare. 

Pratite naše sadržaje na domen.rs, objave na društvenim mrežama i Jutjub kanal RNIDS-a da biste saznali teme predstojećih vebinara. Ili se prijavite na naš njuzleter Domenske vesti i sve navedene i brojne druge informacije stizaće jednom mesečno u vaš inboks.

FacebookLinkedinEmail