pitajte.rs vebinar: Kako zaštititi svoje informacione sisteme i podatke

FacebookLinkedinEmail
30.09.2022.
pitajte.rs vebinar: Kako zaštititi svoje informacione sisteme i podatke
Oktobarsko izdanje pitajte.rs vebinara biće premijerno prikazano 05. oktobra u 20 časova. Oktobar je mesec u kojem govorimo o bezbednosti na internetu i zato je tema ovog vebinara ''Kako zaštititi svoje informacione sisteme i podatke'' 
Predavač je Žarko Kecić, rukovodilac IKT sektora u Registru nacionalnog internet domena Srbije.

Ako pratimo naslove u medijima možemo doći do zaključka da su mete napada samo velike i bogate kompanije. U praksi je sve drugačije – meta napada su svi, a posebno oni koji nemaju ni minimalni nivo zaštite svojih informacionih sistema i podataka. 
Iako mnoga mala i srednja preduzeća nemaju budžete i obučene kadrove za zaštitu svojih poslovnih sistema i podataka na njima, to ne znači da ne treba da preduzmu korake u cilju povećanja bezbednosti. Ne postoji izgovor ni razlog da ne vodite računa o zaštiti svojih podataka i preduzmete sve što je u vašoj moći da osigurate da do napada ne dođe ili bar smanjite šansu da se desi.
Više o neophodnim koracima ka bezbednijem poslovanju čućete u pitajte.rs vebinaru od eksperta u ovoj oblasti, Žarka Kecića.

Žarko Kecić je rukovodilac Sektora za IKT usluge u Registru nacionalnog internet domena Srbije i odgovoran je za stabilan i bezbedan rad sistema koji omogućavaju  neprekidnu dostupnost nacionalnih domena.

Pre nego što se pridružio RNIDS-u, Žarko je više od dve decenije radio na razvojnim, konsultatntskim i naučnim projektima širom sveta.

Vebinar možete pratiti 05. oktobra od 20 časova na Jutjub kanalu RNIDS-a.

Pozivamo vas da u komentarima postavite pitanja koja vas interesuju vezano za ovu temu a Žarko će se potruditi da na njih odgovori tokom trajanja vebinara.

Narednih meseci očekuju nas novi vebinari, a vi predložite predavače i pripremite pitanja. Pogledajte i druge pitajte.rs vebinare. 

Pratite naše sadržaje na domen.rs kao i objave na društvenim mrežama da biste saznali teme predstojećih vebinara. Ili se prijavite na naš njuzleter Domenske vesti i sve navedene i brojne druge informacije stizaće jednom mesečno u vaš inboks.

FacebookLinkedinEmail