pitajte.rs vebinar: Primeri dobrih tekstova na internetu

FacebookLinkedinEmail
28.07.2022.
pitajte.rs vebinar Djuro Radosavovic
Da biste dobili povratnu reakciju od vaše ciljne grupe, neophodno je da je dobro poznajete i da joj se obratite određenim jezikom, odnosno tekstom. Kakvi tekstovi na internetu su atraktivni u 2022. godini, kako ih pronaći ali i napisati čućete od pisca Đura Radosavovića u sredu, 03. avgusta u vebinaru koji spremamo za vas.

Đuro Radosavović radi kao senior kopirajter u advertising agenciji New Moment.
Rođen je u Podgorici, živi u Beogradu. Objavio je dva romana, “Budva, bagra i blud“ i ”Crnogorski roman“. Dobio je nagradu Francuskog kulturnog centra za kratki film, prikazan u Kanu 2008. godine. Kolumnu “Kosmos ispod sača“ piše za Vijesti. Tekstove objavljuje u Kulturnom dodatku Politike, kao i na OKO portalu RTS-a.

Tema predstojećeg vebinara je ''Primeri dobrih tekstova na internetu'' a Đuro će pričati o tome kako najbolje plasirati željenu informaciju kroz tekst, šta je poželjno a šta neoprostivo, šta je produktivno a šta kontraproduktivno, kako tekst obojiti glasom a sve ovo ćete videti na izdvojenim primerima.

Vebinar možete pratiti 03. avgusta od 20 časova na Jutjub kanalu RNIDS-a.

Sva pitanja i nedoumice vezano za ovu temu možete napisati u komentarima, a Đuro će sa zadovoljstvom odgovoriti na njih. 

Narednih meseci očekuju nas novi vebinari, a vi predložite predavače i pripremite pitanja. Pogledajte i druge pitajte.rs vebinare. 

Pratite naše sadržaje na domen.rs kao i objave na društvenim mrežama da biste saznali teme predstojećih vebinara. Ili se prijavite na naš njuzleter Domenske vesti i sve navedene i brojne druge informacije stizaće jednom mesečno u vaš inboks.

FacebookLinkedinEmail