pitajte.rs vebinar: Privatni investicioni fondovi, i e-komerc firme

FacebookLinkedinEmail
28.10.2022.
pitajte.rs vebinar Lazar Vujaklija
Premijera novembarskog izdanja pitajte.rs vebinara održaće se u sredu, 02. novembra u 20 časova.
Ovaj vebinar posvetili smo privatnim investicionim fondovima i e-komerc firmama, a o njoj će govoriti Lazar Vujaklija, menadžer u odeljenju zaduženog za spajanja i akvizicije preduzeća unutar firme u BDO Business Advisory Services.

Lazar Vujaklija je menadžer u odeljenju zaduženog za spajanja i akvizicije preduzeća unutar firme BDO Business Advisory Services. Vujaklija je takođe i Partner u privatnom investicionom fondu Western Balkans Private Equity, koji je još uvek u procesu formiranja. Najveću pažnju dodeljuje malim i srednjim preduzećima, kako sa aspekta finansijskog savetovanja, tako i operativnog. Radio je kao savetnik industrijskih grupacija iz Evrope na njihovim regionalnim akvizicijama, i podržao proces integracija nakon akvizicija. Prilikom predavanja će predstaviti opštu temu spajanja i akvizicija kao vid razvoja preduzeća, i predstaviti primere u kojima su privatni investicioni fondovi igrali značajnu ulogu kao partneri preduzeća.

Tema vebinara biće privatni investicioni fondovi kao i način na koji oni funkcionišu. Naime, fokus će biti na temi eksternog razvoja putem spajanja i akvizicija s tim što ćemo napraviti poseban osvrt na firme u e-komerc segmentu sa primerima u kojima je uspostavljena uspešna saradnja između firme i investicionog fonda.

Vebinar možete pratiti 02. novembra od 20 časova na Jutjub kanalu RNIDS-a.

Pozivamo vas da u komentarima postavite pitanja koja vas interesuju vezano za ovu temu a Lazar će se potruditi da na njih odgovori tokom trajanja vebinara.

Narednih meseci očekuju nas novi vebinari, a vi predložite predavače i pripremite pitanja. Pogledajte i druge pitajte.rs vebinare. 

Pratite naše sadržaje na domen.rs kao i objave na društvenim mrežama da biste saznali teme predstojećih vebinara. Ili se prijavite na naš njuzleter Domenske vesti i sve navedene i brojne druge informacije stizaće jednom mesečno u vaš inboks.

FacebookLinkedinEmail