pitajte.rs vebinar: Privatni investicioni fondovi i e-komerc firme

FacebookLinkedinEmail
02.11.2022.

U sredu, 02. novembra u pitajte.rs vebinaru govorili smo o privatnim investicionim fondovima kao i načinu na koji oni funkcionišu. Fokus je bio na temi eksternog razvoja putem spajanja i akvizicija sa posebnim osvrtom na firme u e-komerc segmentu i sa primerima u kojima je uspostavljena uspešna saradnja između firme i investicionog fonda.

Predavač je bio Lazar Vujaklija, menadžer u odeljenju zaduženog za spajanja i akvizicije preduzeća unutar firme BDO Business Advisory Services.

Vujaklija je takođe i Partner u privatnom investicionom fondu Western Balkans Private Equity, koji je još uvek u procesu formiranja. Najveću pažnju dodeljuje malim i srednjim preduzećima, kako sa aspekta finansijskog savetovanja, tako i operativnog. 

 

 Neka od pitanja na koja smo dobili odgovor u ovom izdanju vebinara su:

  • Da li privatni investicioni fondovi mogu igrati ulogu u razvoju e-komerc firmi, i kako?
  • Kako može da izgleda razvoj firme putem akvizicije ili nalaženje partnera?

 

Ukoliko niste pogledali premijeru vebinara, snimak možete pogledati ovde:

 

Narednih meseci očekuju nas novi vebinari, a vi predložite predavače i pripremite pitanja. Pogledajte i druge pitajte.rs vebinare

Pratite naše sadržaje na domen.rs, objave na društvenim mrežama i Jutjub kanal RNIDS-a da biste saznali teme predstojećih vebinara. Ili se prijavite na naš njuzleter Domenske vesti i sve navedene i brojne druge informacije stizaće jednom mesečno u vaš inboks.

FacebookLinkedinEmail