pitajte.rs vebinar: Prvi SEO koraci

FacebookLinkedinEmail
10.08.2021.
Prvi pitajte.rs vebinar - Nenad Pantelić predavač

Pratite prvi pitajte.rs vebinar 3. septembra od 20 časova. Prenos će biti realizovan na RNIDS-ovom Jutjub kanalu i Fejsbuk stranici.

Ako ste registrovali nacionalni domen, obezbedili hosting paket koji vam odgovara i sada je vreme da svetu predstavite svoje proizvode i usluge putem veb-sajta, pitanje koje vas sigurno muči je kako do bolje vidljivosti sajta na pretraživačima.

Uvod u SEO svet daje Nenad Pantelić tokom prvog izdanja pitajte.rs vebinara i predavaće na temu „Prvi SEO koraci – kako početi sa optimizacijom za pretraživače“.

Nenad je stručnjak za optimizaciju sajtova na pretraživačima. Od 2009. godine u radu sa domaćim i inostranim klijentima kroz ruke mu je prošlo na stotine sajtova. Za sebe kaže da se prvenstveno bavi SEO forenzikom, detaljnom tehničkom optimizacijom koja pomera granice učinka na pretraživačima. Pored toga, bavi se oglašavanjem na internetu, kao i postavkom sistema za merenje poseta i ponašanja korisnika.

Predavanje Nenada Pantelića odgovoriće na sledeća pitanja:

  • Zašto je SEO bitan?
  • Šta utiče na pozicije?
  • Šta sve možemo optimizovati na sajtu?
  • Kako ojačati snagu našeg domena?
  • Greške i zamke koje vredi izbeći.

Koja SEO pitanja vas muče? Pitajte Nenada i tokom vebinara očekujte odgovor.

Unesite svoje pitanje u formular.

Možda je na to pitanje Nenad već dao odgovor u tekstovima koje je pisao za domen.rs? Proverite.

Pratite vebinar na sledećem linku:

O pitajte.rs vebinarima

Organizujemo ih sa ciljem da ponudimo odgovore na brojna pitanja o poslovanju na internetu. Zato svakog prvog petka u mesecu od 20 časova možete da pratite vebinare na kojima će izabrani stručnjaci govoriti o različitim izazovima koje onlajn biznis donosi, ali i odgovarati na konkretna pitanja iz oblasti za koju su stručni a koja postavljate vi! Iz meseca u mesec bićete u prilici da pratite predavanja na odabrane teme koje, takođe, možete da predložite.

Pratite naše sadržaje na domen.rs i objave na društvenim mrežama da biste saznali teme predstojećih vebinara, postavili pitanja predavačima ili predložili teme/predavače. Ili se prijavite na naš njuzleter Domenske vesti i sve navedene i brojne druge informacije stižu jednom mesečno u vaš inboks.

FacebookLinkedinEmail