pitajte.rs vebinar: Važnost praćenja sezonalnosti i prodajnih datuma

FacebookLinkedinEmail
29.11.2022.
pitajte.rs vebinar: Važnost praćenja sezonalnosti i prodajnih datuma
Naredni pitajte.rs vebinar biće premijerno prikazan u sredu, 07. decembra u 20 časova a tema kojom se ovog puta bavimo je onlajn kupovina, važnost praćenja sezonalnosti i prodajnih datuma.
Gost je Ivan Tanasković, specijalista za e-trgovinu.

Ivan Tanasković je specijalista u oblasti e-trgovine sa 15 godina iskustva u internet prodaji na domaćem i inostranom tržištu. Dosadašnju karijeru je gradio kroz e-commerce startap kompanije i telekomunikacije, uvek radeći u sektoru za internet prodaju. Vredno biznis iskustvo je stekao vodeći jednu od najvećih internet retail prodavnica kod nas. U aprilu 2018. godine je pokrenuo prvi e-commerce magazin na Balkanu (www.e-commerce.co.rs), na kome je do sada objavio preko 150 autorskih tekstova na temu internet prodaje. 
Od 2019. godine je član Upravnog odbora eCommerce Asocijacije Srbije.

Pored standardnih prodajnih sezona, odnosno sezona koje se ponavljaju, svaka godina nam donosi nešto novo. Bilo da su to nove kulturne manifestacije ili sportska dešavanja, uvek postoji nešto dodatno što može biti od koristi za prodaju. Zato je sezonalnost važna i iz tog razloga upravo o njoj govorimo u ovom izdanju vebinara. Sa vama delimo nekoliko saveta kako da unapredite prodaju prilagođavanjem sezonama:
 

  • Kreirajte (godišnji) plan akcija
  • Unapredite dostavu
  • Izdvojite TOP proizvode
  • Učestvujte u sezonskim sniženjima
  • Koristite landing strane

Više o ovome pogledajte u pitajte.rs vebinaru koji možete pratiti 07. decembra od 20 časova na Jutjub kanalu RNIDS-a.

Pozivamo vas da u komentarima postavite pitanja koja vas interesuju vezano za ovu temu a Ivan će se potruditi da na njih odgovori tokom trajanja vebinara.

Narednih meseci očekuju nas novi vebinari, a vi predložite predavače i pripremite pitanja. Pogledajte i druge pitajte.rs vebinare. 

Pratite naše sadržaje na domen.rs kao i objave na društvenim mrežama da biste saznali teme predstojećih vebinara. Ili se prijavite na naš njuzleter Domenske vesti i sve navedene i brojne druge informacije stizaće jednom mesečno u vaš inboks.

FacebookLinkedinEmail