Аутор

Лазар Бошковић

Лазар Бошковић

Лазар Бошковић је у свет медија ушао 1987. као новинар студентског радио програма „Index 202“, потом и као сценариста и реализатор „Индексовог радио позоришта“. Прва маркетиншка знања стекао је 1992-93. у агенцији „Saatchi & Saatchi“.

Агенцију „АгитПРОП“, где је и данас креативни директор, оснива 1993. Највећи клијенти агенције били су: НИС, Град Београд, Туристичка организација Србије, ЕУнет, Председник Републике Србије, Инфостан, ГО Звездара, Икарбус, Ласта, Делта спорт...

Од 1997. је активан у интернет бизнису, као аутор и продуцент великих и награђиваних домаћих интернет пројеката. Данас је саветник за дигиталну комуникацију, аутор креативних концепата и креатор садржаја за маркетинг и PR.

Аутор је више монографија и других корпоративних публикација, као и пројекта „Теслина визија Интернета“ 2012. и ТВ документарца „1 Интернет, 3 домена, 4 државе“ 2016.

Пише ауторске текстове за PC press, Медиа маркетинг и Портал РТС-а. Добитник је специјалне PR награде ДСОЈ-а за животно дело 2018. и један је од 88 аутора у антологији српског маркетинга „Сведочанства о једном времену – о свету маркетинга некада и сада“. Jедан je од 17 изворних суоснивача РНИДС-а.

Проверите да ли je слободан

Ваш будући назив .RS и / или .СРБ домена