Autor

Lazar Bošković

Лазар Бошковић

Lazar Bošković je u svet medija ušao 1987. kao novinar studentskog radio programa „Index 202“, potom i kao scenarista i realizator „Indeksovog radio pozorišta“. Prva marketinška znanja stekao je 1992-93. u agenciji „Saatchi & Saatchi“.

Agenciju „AgitPROP“, gde je i danas kreativni direktor, osniva 1993. Najveći klijenti agencije bili su: NIS, Grad Beograd, Turistička organizacija Srbije, EUnet, Predsednik Republike Srbije, Infostan, GO Zvezdara, Ikarbus, Lasta, Delta sport...

Od 1997. je aktivan u internet biznisu, kao autor i producent velikih i nagrađivanih domaćih internet projekata. Danas je savetnik za digitalnu komunikaciju, autor kreativnih koncepata i kreator sadržaja za marketing i PR.

Autor je više monografija i drugih korporativnih publikacija, kao i projekta „Teslina vizija Interneta“ 2012. i TV dokumentarca „1 Internet, 3 domena, 4 države“ 2016.

Piše autorske tekstove za PC press, Media marketing i Portal RTS-a. Dobitnik je specijalne PR nagrade DSOJ-a za životno delo 2018. i jedan je od 88 autora u antologiji srpskog marketinga „Svedočanstva o jednom vremenu – o svetu marketinga nekada i sada“. Jedan je od 17 izvornih suosnivača RNIDS-a.

Proverite da li je slobodan

Vaš budući naziv .RS и / ili .СРБ domena