pitajte.rs вебинар: Лични бренд

FacebookLinkedinEmail
25.04.2024.
pitajte.rs вебинар: Лични бренд
Мај започињемо новим издањем pitajte.rs вебинара који смо посветили личном бренду и његовој важности. Овог пута гостовала нам је Тања Васојевић, предузетница и власница @ Taaaa Agency.

На предстојећем pitajte.rs вебинару о личном бренду гледаоци ће сазнати шта је лични бренд, зашто је он важан у данашњем пословном свету и како га разликовати од самопромоције. Такође, биће представљени кључни елементи личног бренда и кораци које треба предузети како би се он изградио као снажан, аутентичан и доследан.

Лични бренд је изузетно важан алат за изградњу успешне каријере и остваривање професионалних циљева, јер омогућава да се особа и бизнис истакну, да се изгради поверење и привуку праве прилике.

Тања Васојевић је током своје каријере успешно реализовала бројне пројекте - у корпоративном свету на различитим позицијама и као директор комуникација једне од највећих приватних компанија у Адриа регији, потом у агенцијском свету, али и у грађанским иницијативама. Учесник и кокреатор бројних конференција, а кажу да је и истакнут говорник и модератор, предавач из области комуникација, маркетинга и (личног) бренд(инг)а, председник и члан различитих стручних жирија, активан креатор садржаја на мрежи LinkedIn. Један је од оснивача и члан награђиваног Удружења за промоцију туристичких потенцијала Србије – Путујућа петорка, које је на друштвеним мрежама, још од 2016. године, познато под именом TrippinSrbija. Ово удружење заслужно је за већу видљивост и побољшање туристичке слике Србије на друштвеним мрежама. Данас предузетница, и консултант из области комуникација и брендинга.

Уколико вам је ова тема занимњива и корисна, погледајте 1. маја у 20 часова премијерно издање pitajte.rs вебинара на Јутјуб каналу РНИДС-а.

Позивамо вас да у коментарима поставите питања везано за ову тему, а Тања ће се потрудити да на њих одговори током трајања вебинара.

Наредних месеци очекују нас нови вебинари, а ви предложите предаваче и припремите питања. Погледајте и друге pitajte.rs вебинаре. 

Пратите наше садржаје на domen.rs као и објаве на друштвеним мрежама да бисте били у току са свим корисним и занимљивим садржајима које објављујемо, као и да бисте сазнали теме предстојећих вебинара. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

FacebookLinkedinEmail