pitajte.rs вебинар: Google Tag Manager, алатка за еру дигиталне грознице и сакупљање дигиталног злата

FacebookLinkedinEmail
28.12.2023.
pitajte.rs вебинар: Google Tag Manager, алатка за еру дигиталне грознице и сакупљање дигиталног злата
Прво издање pitajte.rs вебинара у наредној години биће премијерно приказано у среду, 03. јануара 2024. у 20 часова. У овом вебинару говорићемо о Google Tag Manager-у, као алатки за еру дигиталне грознице и сакупљање дигиталног злата.
Предавач је Ђорђе Војимировић, Martech стручњак са преко 10 година искуства у Google Аds оглашавању.

Данас, користећи интернет, корисници остављају своје податке на бројним местима, не размишљајући где и како се ти подаци користе. GTM, односно Google Tag Manager, представља кључан алат у овој причи. Google Tag Manager је алат који нам омогућава ефикасније управљање, праћење и сакупљање података са веб-страница. Ефикасан алат који нам штеди време и новац, а решава нам и бројне несугласице са програмерима. Осим тога, овај алат нам омогућава брже и лакше поставке за праћење успешности кампања, праћење понашања корсника на веб-страници и сакупљања осталих битних података ради лакшег доношења пословних одлука.

Такође, тема Server-Side Tagging-a и sGTM-а отвара врата новим димензијама у управљању подацима на интернету.

У овом вебинару сазнајте:

  • Како се користе наши подаци?
  • Где све и како остављамо податке као корисници интернета? 
  • Како уштедети време и новац, имати контролу над праћењем ваше веб-странице уз помоћ GTM-а?
  • GTM у служби праћења кампања 
  • Како ефикасно радити на GTM-у?
  • Како правилно тестирати ваша GTM подешавања?
  • Како поставити тагове за пристанак посетилаца?
  • Шта је Server-Side Tagging и sGTM?

Ђорђе Војимировић је власник агенције Linum Internet Solution d.o.o. и оснивач Web сервиса наКлик. Поседује бројне сертификате из области коришћења и имплементације Google Analytics и Google Tag Manager-а. Поред тога, више од деценије се бави поставкама и праћењем података и коришћењем дигиталних алата, посебно у e-commerce индустрији. Предавач на бројним семинарима и in-house обукама. Остварио је успешну сарадњу са познатим брендовима како из Србије, тако и из иностранства: Google Berlin, eBay, Konica Minolta, Opel, MSG.group (ex PassBrains), Mozzart Bet, Ringier Axel Springer (Блиц, Ало...)

Вебинар можете пратити 03. јануара од 20 часова на Јутјуб каналу РНИДС-а или путем овог линка.

Позивамо вас да у коментарима поставите питања која вас интересују везано за ову тему а Ђорђе ће се потрудити да на њих одговори током трајања вебинара.

Наредних месеци очекују нас нови вебинари, а ви предложите предаваче и припремите питања. Погледајте и друге pitajte.rs вебинаре. 

Пратите наше садржаје на domen.rs као и објаве на друштвеним мрежама да бисте сазнали теме предстојећих вебинара. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

FacebookLinkedinEmail