pitajte.rs вебинар: LinkedIn, отварање пословне странице и врсте објава

FacebookLinkedinEmail
29.11.2023.
pitajte.rs вебинар: LinkedIn, отварање пословне странице и врсте објава
Последње издање pitajte.rs вебинара у овој години биће премијерно приказано у среду, 06. децембра у 20 часова, а овог пута бавићемо се LinkedIn-oм, како да отворите пословну страницу на овој платформи и какве врсте објава најбоље пролазе.
Предавач је Соња Јововић, оснивач Profy Multi Media агенције.

Соња Јововић је власница Profy Multi Меdia, агенције за оглашавање и едукацију у коришћењу алата за оглашавање на интернету основане 2016. године.

Успешно држи радионице коришћења Аds алата у ПК Београда, Forum Media, Impact Hub-у и активно ради на едукацији тржишта о значају и могућностима оглашавања на Google Аds платформама. Активно ради на едукацији како тржишта тако и заједнице која окупља колеге професионалце из области оглашавања и аналитике, организујући предавања и дружења на којима се размењују знања.

Соња ће кроз практичне примере да нас проведе корак по корак како доћи до квалитетнне LinkedIn пословне странице.

Током вебинара ћете сазнати:

- Који је значај LinkedIn пословне странице

- Како правилно отворити пословну страницу

- О oптимизацији

- Које врсте објава постоје - примери из праксе

Уколико вам је ова тема занимњива и корисна, погледајте 6. децембра у 20 часова премијерно издање pitajte.rs вебинара на Јутјуб каналу РНИДС-а.

Позивамо вас да у коментарима поставите питања везано за ову тему, а Соња ће се потрудити да на њих одговори током трајања вебинара.

Наредних месеци очекују нас нови вебинари, а ви предложите предаваче и припремите питања. Погледајте и друге pitajte.rs вебинаре. 

Пратите наше садржаје на domen.rs као и објаве на друштвеним мрежама да бисте били у току са свим корисним и занимљивим садржајима које објављујемо, као и да бисте сазнали теме предстојећих вебинара. Или се пријавите на наш њузлетер Доменске вести и све наведене и бројне друге информације стизаће једном месечно у ваш инбокс.

FacebookLinkedinEmail