Autor

Igor Lazarević

Игор Лазаревић домен

Igor je magistar ekonomije i poslovni savetnik sa više od 20 godina iskustva i učešćem u preko 100 projekata u oblastima strateškog planiranja, poslovne transformacije, korporativnog upravljanja, organizacionog razvoja, M&A, upravljanja procesima, marketinga, HR menadžmenta, rada sa EU fondovima, farmaceutskog menadžmenta, razvoja startapa, lokalnog razvoja i razvoja civilnog društva.

Radio je u sektorima farmacije, informacionih i komunikacionih tehnologija (IKT), proizvodnje, medija, energetike, nevladinim organizacijama, lokalnim samoupravama, sektorom malih i srednjih preduzeća (MSP) itd, kao i sa EU i inovativnim startapima. Sarađivao je sa subjektima kao što su Hemofarm, Galenika, Fering, Medison, ALIMS, Mobilkom Austria, Puzzle Software, Delta holding, Evropska komisija, Ekonom:east, Conference Republic, Cards Print, Link grupa itd.

Predsednik je udruženja Svi za nauku i član je Udruženja za unapređivanje kliničkih ispitivanja (KLINIS), Udruženja e-Razvoj i Alumni kluba Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Pohađao je veći broj stručnih usavršavanja u zemlji i inostranstvu. Autor je preko 150 stručnih tekstova u nekim od vodećih portala i časopisa u regionu. U poslednjih nekoliko godina radi i kao profesionalni trener i predavač.

U slobodno vreme interesuje se za oblasti psihologije, filozofije, politike, fizike i tehnologije. Voli da istražuje, stiče nova znanja i upoznaje nove ljude. Voli sport, zabavu i kreativnost. Inspiriše ga priroda i sve ono što je neistraženo. Oženjen je i otac je dva deteta.

Proverite da li je slobodan

Vaš budući naziv .RS и / ili .СРБ domena